Fietsen

Ons hotel bevindt zicht op 50 meter van de Zeedijk, ideaal om bijvoorbeeld langs de Noordzee tot in Oostende te fietsen. 

Aan ons onthaal zijn volgende fietsroutes beschikbaar aan 1,00 €.

Jommekeroute : 20 km   Tijdens deze fietstocht ga je op zoek naar 11 verborgen letters. Vorm het juiste woord, vul het deelnameformulier in en maak kans op een strippakket.

Instagramroute Middelkerke : 26,5 km - 30 km - 41,5 km   Fiets langs de allermooiste plekjes van Middelkerke. Post jouw foto op social media en maak kans om een Machtig Middelkerke-fotograaf te worden.

Freddy Maertensroute : 42 km   Tijdens deze fietstocht volgen we een deel van het trainingparcours van deze wereldkampioen die opgroeide in Lombardsijde.

Geloof en bijgeloof : 26 km   Een fietstocht door het polderlandschap waar je meer te weten komt rond geloof en bijgeloof in Middelkerke, over dwaallichtjes, vissersbijgeloof en zeemerminnen.

Kwelduivels en plaaggeesten : 31 km   Ontdek de volksverhalen over heksen, duivelsknechten en waterduivels.

Tempeliers : 35 km   Een fietstocht in het spoor van de invloedrijke, religieuze ridderorde uit de 12e eeuw.

Dijken en geulen : 38 km   In onze polders is hard gewerkt om het water onder controle te krijgen. Langs deze route komt u verschillende sporen tegen van die strijd. Straten die vroeger dijken waren, sluizen, bruggen,...